Acţiunile de supraveghere şi control desfăşurate de către inspectorii DSVSA Vrancea în perioada 20 – 24.11.2017

Comunicat de Presă

  

Acţiunile de supraveghere şi control desfăşurate de către inspectorii Direcţiei Sanitare Veterinare şi pentru Siguranţa Alimentelor Vrancea în perioada 20 – 24.11.2017 s-au materializat prin verificări la 20 obiective: 3 carmangerii, 1 abator carne rosie, 1 unitate procesare carne rosie, 1 exploatatie comerciala gaini rase grele, 1 exploatatie comerciala gaini oua consum, 1 exploatatie comerciala suine, 1 supermarket, 1 punct tratare termica produse congelate, 1 sectie productie si ambalare ciuperci, 3 sectii vinificatie, 1 depozit alimentar, 1 brutarie, 1 depozit legume-fructe, 1 sesizare, 2 mijlocitori de animale vii.

Nu au fost aplicate sanctiuni contraventionale.

 

Director Executiv,

Dr. Botezatu Necula